Galaxy M11, dezvăluit oficial cu sistem triple-camera şi display Infinity-O (Telefoane mobile)

Galaxy M11, dezvăluit oficial cu sistem triple-camera şi display Infinity-O (Telefoane mobile)

Încadrat la gama low-cost, Galaxy M11 vine cu ecran de 6.4” şi o configuraţie motorizată de chipsetul Snapdragon 450, susţinut cu un acumulator de 5000 mAh.

Fără prea mari pretenţii la partea de finisaje, Galaxy M11 vine într-o carcasă din plastic disponibilă în nuanţe de albastru, violet şi negru. Ecranul de tip LCD foloseşte rezoluţie HD+ şi este perforat în colţul stânga-sus, făcând loc unei camere foto de 8MP.

Camera foto principală are în componenţă un senzor de 13MP cu lentile f/1.8, modul de 5MP cu lentile ultra-wide şi senzor de 2MP pentru aplicarea efectelor de profunzime. În modul de filmare, Galaxy M11 este limitat la rezoluţie 1080p/30 fps, atât folosind camera principală cât şi cea frontală.

Din păcate, ecranul decupat după conturul carcasei nu integrează cititorul de amprente, această funcţionalitatea fiind implementată cu ajutorul unui senzor capacitiv amplasat la partea din spate.

Galaxy M11 oferă suport dual-SIM şi compatibilitate cu reţele 4G LTE, respectiv Wi-Fi N pentru reţele wireless. Lista dotărilor este completată cu ieşire pentru căşti (jack 3.5mm) şi port USB-C, suport Bluetooth 4.2. Din păcate, suportul NFC lipseşte pe acest model.

Dezavantajat de construcţia din plastic mai dificil de rigidizat şi acumulatorul de capacitate mărită, Galaxy M11 ajunge la o grosime a carcasei de 9 mm şi greutatea de 197 grame, neputând fi recomandat celor foarte pretenţioşi. În schimb, amatorii de jocuri pe Android vor aprecia prezenţa funcţiei de încărcare rapidă, suportată cu ajutorul unui adaptor AC de 15W inclus în pachetul cu accesorii.

Oferit cu sistemul Android 10 şi interfaţa One UI 2.0, în configuraţii cu 3GB/4GB memorie RAM, respectiv 32GB/64 GB stocare internă + slot microSD, Galaxy M11 este aşteptat în majoritatea pieţelor de desfacere, însă deocamdată, producătorul Samsung nu a comunicat preţuri şi termene de livrare oficiale.

Citeşte şi: Primele imagini care ne arată cum ar putea arăta Galaxy Fold 2 de la Samsung

(…)

Cuvinte cheie: Samsung

Subiecte asemănătoare:
» Primele imagini care ne arată cum ar putea arăta Galaxy Fold 2 de la Samsung
» Samsung pregăteşte Galaxy Tab S6 Lite, o versiune mult mai ieftină a seriei Tab S6 prezentată vara anului trecut
» Vânzările de Galaxy S20 sunt cu 40% mai slabe decât cele ale seriei Galaxy S10
» Samsung Galaxy S10 şi Note 10 vor primi câteva dintre funcţiile camerei foto de pe Galaxy S20
» Fanii Samsung cer companiei să renunţe la chipset-urile Exynos în Europa printr-o petiţie online

Articol original – Galaxy M11, dezvăluit oficial cu sistem triple-camera şi display Infinity-O, de pe site-ul go4it.ro