OnePlus 8 primeşte listă oficială cu specificaţii şi dată de lansare (Telefoane mobile)

OnePlus 8 primeşte listă oficială cu specificaţii şi dată de lansare (Telefoane mobile)

În ciuda dificultăţilor logistice prezentate de carantina impusă pentru epidemia COVID-19, OnePlus va prezenta noul model OnePlus 8 cu două luni mai devreme decât flagship-ul lansat anul trecut, oficialii companiei confirmând deja data lansării şi principalele specificaţii.

După ce zvonuri anterioare au dat ca sigură ziua de 3 aprilie, noi informaţii venite direct de la sursă confirmă prezentarea oficială pentru data de 14 aprilie, livrarea pre-comenzilor urmând să înceapă chiar din ziua următoare.

La fel ca majoritatea flagship-urilor de anul acesta, OnePlus 8 vine motorizat de chipsetul Snapdragon 865, promiţând cu aproximativ 25% mai multă performanţă pe partea de CPU şi GPU decât modelul de anul trecut, simultan oferind o mai bună autonomie, obţinută prin folosirea mai eficientă a bateriei.

Performanţele la nivel de top sunt obţinute şi folosind o nouă generaţie de chip-uri LPDDR5 pentru memorie RAM, capabile să ofere viteze de până la 6400MB/s (comparat cu 4266MB/s cu chip-uri LPDDR4) în condiţiile unui consum de energie cu 45% mai mic.

Partea de stocare este asigurată cu o soluţie NAND Flash compatibilă UFS 3.0, atingând viteze de 1700 MB/s la operaţiile de scriere şi citire a datelor. Accesarea memoriei interne este optimizată suplimentar folosind o tehnologie numită Turbo Write, care presupune folosirea unei porţiuni mai rapidă chip-ului flash cu rol de memorie buffer.

Citeşte şi: BMW dezvăluie i Hydrogen NEXT, o nouă platformă pentru vehicule electrice alimentate cu hidrogen presurizat

Desigur, OnePlus 8 vine cu acces la reşele 5G şi un ecran cu rată de refresh la 120 Hz (doar pe modelul Pro). Capacitatea bateriei va fi de 4300 mAh (4500 pentru modelul Pro) şi, similar cu alte modele de top de pe piaţă.

(…)

Cuvinte cheie: OnePlus

Subiecte asemănătoare:
» Seria OnePlus 8 are acum o dată de lansare. Vine mai repede decât ne aşteptam
» OnePlus 8 şi 8 Pro: specificaţii hardware aproape complete înainte de iminenta lansare
» OnePlus 7T Pro a fost desemnat „telefonul anului” de către GSMA, organizatorul MWC
» 8 telefoane lansate în 2018 pe care merită să le cumperi şi în 2020
» Telefoanele OnePlus primesc una dintre noile funcţii Google Assistant

Articol original – OnePlus 8 primeşte listă oficială cu specificaţii şi dată de lansare, de pe site-ul go4it.ro