Samsung Galaxy S10 şi Note 10 vor primi câteva dintre funcţiile camerei foto de pe Galaxy S20 (Telefoane mobile)

Samsung Galaxy S10 şi Note 10 vor primi câteva dintre funcţiile camerei foto de pe Galaxy S20 (Telefoane mobile)

Deşi Samsung laudă noua serie Galaxy S20 ca pe un produs complet nou, în realitate unele dintre inovaţiile aduse ţin de partea de software, putând fi adaptate şi la seria anterioară Galaxy S10, dacă Samsung decide să ofere aceste facilităţi şi posesorilor de telefoane Galaxy din generaţia anterioară.

Samsung a anunţat că va livra în curând o nouă actualizare de firmware pentru seriile Galaxy S10 şi Note 10, conţinând o versiune îmbunătăţită a aplicaţiei de captură ce include unele din funcţiile oferite pe noile modele Galaxy S20.

Pentru început, atât Galaxy S10, cât şi Note 10 primesc modul de captură Single Take, care permite captarea mai multor poze, videoclipuri şi GIF-uri cu o singură apăsare de buton. Funcţia poate fi utilă în momentele când nu te poţi hotărâ dacă vrei să faci o singură poză sau să înregistrezi un videoclip. Modul de captură Single Take asigură că nu trebuie să alegi între cele două, prezentând opţiunea de a le face pe ambele simultan.

Alte caracteristici preluate şi la seria S10 şi Note 10 mai sunt noul mod Hyperlapse pentru captură pe timp de noapte, posibilitatea de a crea filtre foto personalizate şi un mod Pro Video care permite utilizatorilor să ajusteze setările ISO, viteza obturatorului şi nivelurile de expunere .

Aplicaţia Gallery primeşte, de asemenea, o nouă caracteristică numită Clean View, responsabilă cu gruparea automată a pozelor similare ale aceluiaşi subiect pentru o mai bună organizare a imaginilor. În afară de aceasta, aplicaţia de pe telefoanele S10 şi Note 10 va primi funcţia Quick Crop, care permite utilizatorilor să facă zoom într-o imagine şi să salveze rapid o versiune decupată.

În plus, ambele flagship-uri din 2019 vor primi funcţiile Quick Share şi Music Share. Acestea permit utilizatorilor să trimită fişiere altor posesori de telefoane Galaxy din apropiere şi folosească împreună conexiunea Bluetooth pentru redarea de muzică.

Citeşte şi: Foxconn, principalul partener Apple, anunţă că dispune de suficientă forţă de muncă pentru reluarea activităţilor

Samsung promite că noua actualizare de firmware va fi distribuită chiar din luna martie, disponibilitatea şi lista exactă de funcţii incluse putând varia în funcţie de regiune şi modelul de telefon. Spre exemplu, unele caracteristici precum funcţia Hyperlapse de noapte nu vor fi disponibile şi pe seria Galaxy Note 10 Lite.

(…)

Cuvinte cheie: samsung

Subiecte asemănătoare:
» Fanii Samsung cer companiei să renunţe la chipset-urile Exynos în Europa printr-o petiţie online
» Galaxy S20 ar putea avea probleme cu semnalul GPS
» Samsung lansează Galaxy S20+ 5G Olympic Edition, pentru a sărbători Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo
» Nokia 1.3 va fi primul smartphone low-cost cu 5G, semnat de celebrul brand finlandez
» Samsung pregăteşte un nou senzor foto de 150MP pentru telefoane mobile – primul beneficiar este un producător chinez

Articol original – Samsung Galaxy S10 şi Note 10 vor primi câteva dintre funcţiile camerei foto de pe Galaxy S20, de pe site-ul go4it.ro