Samsung pregăteşte Galaxy Tab S6 Lite, o versiune mult mai ieftină a seriei Tab S6 prezentată vara anului trecut (Tablete)

Samsung pregăteşte Galaxy Tab S6 Lite, o versiune mult mai ieftină a seriei Tab S6 prezentată vara anului trecut (Tablete)

Galaxy Tab S6, modelul premium pentru anul 2019, a fost lansat pentru a concura seria iPad Pro de la Apple. Aceasta venea echipată cu hardware puternic, accesorii de productivitate, cât şi un stylus S-Pen. Încadrat la gama entry-level, modelul Galaxy Tab S6 Lite face unele compromisuri la partea de performanţă, însă păstrează majoritatea atuurilor apreciate la modelul non-Lite, convingând în schimb cu un preţ redus practic la jumătate.

Desigur, punctele forte ale tabletei Galaxy Tab S6 sunt performanţa şi autonomia. Însă nici modelul Lite nu se lasă mai prejos. Motorizată de chipsetul Exynos 9611, folosit şi cu unele telefoane Samsung din gama mid-range, tableta ajutată cu 4GB memorie RAM are mai mult decât suficientă putere pentru sistemul Android 10, aplicaţii uzuale pentru productivitate şi jocuri.

Ecranul de 10.4” este de tip LCD şi oferă o rezoluţie suficient de mare (2000×1200 pixeli) pentru a nu putea reproşa claritatea imaginii. Desigur, nu lipseşte nici suportul pentru accesoriul S Pen, însă nu este clar dacă acesta va fi inclus în pachetul standard, sau va fi livrat ca accesoriu separat.

Lista dotărilor este completată cu 64GB sau 128GB stocare internă, slot microSD (până la 128GB), receptor GPS, suport NFC, conectiivtate Wi-Fi şi Bluetooth, o cameră frontală de 5MP şi cameră principală de 8MP, din păcate fără blitz LED.

Tableta cu greutate de 467 grame foloseşte o carcasă din aluminiu care adăposteşte un acumulator de 7040 mAh, suficient pentru aproximativ două zile de utilizare moderată. Tehnologia Samsung Adaptive Fast Charge asigură încărcarea rapidă, folosind cablul USB-C.

Echipată cu versiunea Android 10, Galaxy Tab S6 Lite va avea un preţ de 350-400 euro în versiunea de bază, cu 64GB memorie şi conexiune Wi-Fi.

Citeşte şi: Noul iPad Pro sparge recordul absolut în AnTuTu, însă nu cu foarte mult. Vine cu mai mult RAM şi un GPU mai puternic

(…)

Cuvinte cheie: samsung

Subiecte asemănătoare:
» Primele imagini care ne arată cum ar putea arăta Galaxy Fold 2 de la Samsung
» Vânzările de Galaxy S20 sunt cu 40% mai slabe decât cele ale seriei Galaxy S10
» Samsung Galaxy S10 şi Note 10 vor primi câteva dintre funcţiile camerei foto de pe Galaxy S20
» Fanii Samsung cer companiei să renunţe la chipset-urile Exynos în Europa printr-o petiţie online
» Galaxy S20 ar putea avea probleme cu semnalul GPS

Articol original – Samsung pregăteşte Galaxy Tab S6 Lite, o versiune mult mai ieftină a seriei Tab S6 prezentată vara anului trecut, de pe site-ul go4it.ro