Xiaomi lansează Mi AirDots Pro 2s cu Bluetooth 5.0 – o nouă generaţie de căşti wireless mai eficiente (Accesorii)

Xiaomi lansează Mi AirDots Pro 2s cu Bluetooth 5.0 – o nouă generaţie de căşti wireless mai eficiente (Accesorii)

Recunoscut în egală măsură pentru produse de-a dreptul originale, dar şi oferta de smartphone-uri şi accesorii cu design inspirat de la alţi producători, Xiaomi vine cu o alternativă interesantă şi mult mai ieftină pentru căştile Apple AirPods 2.

Înlocuitoare pentru prima generaţie AirDots, căştile AirDots Pro 2s oferă în plus conectivitate Bluetooth 5.0 şi autonomie de până 24 de ore cu o singură încărcare.

La fel de albe ca soluţia Apple şi complet lipsite de cabluri, căştile AirDots îmbunătăţesc atât partea de confort, cât şi aspecte de ordin tehnic. Inspirate de căştile Apple AirPods, căştile AirDots 2 se fixează ceva mai bine în urechi şi includ tehnologia environmental noise cancellation (ENC), asigurând filtrarea activă a zgomotelor ambiante.

Driverele audio cu diametru de 14.2mm au fost reproiectate pentru acoperire mai bună a spectrului audio, iar procesarea audio este îmbunătăţită cu ajutorul unui procesor bluetooth dual, care ar trebui să reducă latenţele şi să îmbunătăţească stabilitatea conexiunii.

O altă adiţie este suportul pentru tehnologia de încărcare Qi wireless, ceea ce înseamnă că vei putea realimenta cutia pentru transport prevăzută cu acumulator, folosind telefonul mobil prevăzut cu funcţie reverse charging, sau alt adaptor pentru încărcare wireless.

Căţile Xiaomi Mi AirDots Pro 2s vor fi disponibile în ofertele magazinelor din China începând cu data de 9 aprilie, pentru echivalentul a 56 dolari americani.

Citeşte şi: 8 gadgeturi de la Xiaomi care îţi vor trimite instant apartamentul sau casa în viitor

(…)

Cuvinte cheie: Xiaomi

Subiecte asemănătoare:
» Xiaomi ar putea lansa în curând un telefon cu cameră de 144 megapixeli
» Xiaomi reuşeşte să devină una din cele mai inovatoare companii de pe planetă. Ce produs a lansat recent!
» Xiaomi anunţă lansarea seriei de telefoane Mi 10, Mi 10 Pro şi Mi 10 Lite 5G pentru pieţele internaţionale
» Xiaomi anunţă modelele Redmi K30 Pro şi K30 Pro Zoom, noi „flagship killer-e” cu Snapdragon 865 şi 5G
» Piaţa de smartphone-uri scade cu 40% în urma pandemiei COVID-19. Xiaomi depăşeşte Huawei în vânzări

Articol original – Xiaomi lansează Mi AirDots Pro 2s cu Bluetooth 5.0 – o nouă generaţie de căşti wireless mai eficiente, de pe site-ul go4it.ro