Descarcare Windows 10. Actualizarea din noiembrie 2019.

Descarcare Windows 10. Actualizarea din noiembrie 2019.

Se aplică la: Windows 10


 • Când este gata actualizarea din noiembrie 2019 a Windows 10 pentru dispozitivul dvs., aceasta va fi disponibilă pentru descărcare din pagina Windows Update, în Setări. Alegeți ora cea mai convenabilă pentru a descărca actualizarea. Apoi va trebui să reporniți dispozitivul și să finalizați instalarea. După aceea, dispozitivul dvs. va rula versiunea 1909 de Windows 10. (Pentru a verifica dacă rulați deja actualizarea din noiembrie 2019, selectați Vizualizare istoric actualizări pe pagina de setări Windows Update.) De asemenea, rețineți următoarele: 
  • Dacă doriți să instalați acum actualizarea, selectați Start  > Setări  > Actualizare și securitate  > Windows Update , apoi selectați Căutați actualizări. Dacă sunt disponibile actualizări, instalați-le. 
  • Dacă versiunea 1909 nu este oferită automat prin Căutați actualizări, o puteți obține manual prin Asistentul de actualizare.
  • Dacă întâmpinați probleme la actualizarea dispozitivului, inclusiv probleme cu actualizările majore anterioare, consultați remedierile comune la Depanarea problemelor cu actualizarea Windows 10, sau utilizați Remedierea problemelor cu Windows Update pentru a parcurge procesul de depanare.
  • Dacă Windows Update vă avertizează că nu aveți suficient spațiu pe dispozitiv pentru a instala actualizarea, consultați Eliberarea spațiului.
  • Dacă întâmpinați probleme de conexiune la internet în timp ce actualizați dispozitivul, consultați Remedierea problemelor cu conexiunea la rețea în Windows.
 • Dacă încă rulați Windows 7 sau Windows 8.1 și doriți să treceți la Windows 10, puteți afla mai multe la Upgrade-ul la Windows 10: Întrebări frecvente.

sursa: https://support.microsoft.com/ro-ro/help/4028685/windows-10-get-the-update