Service Laptop Brasov

Instalare SSD pe laptop în Brașov

Instalare SSD pe laptop, upgrade HDD SSD in Brasov. Preturi intre 200-450 cu manopera inclusa. Zilnic pe stoc SSD M2 SATA / SSD M2 PCIE NVME / SSD SATA.Durata instalare ssd: 1-2 ore.

Schimbare / înlocuire tastatură laptop în Brașov

Schimbare tastatură laptop în Brașov. Preturi accesibile. Durata schimbare 1-2 zile. Tastatura se aduce pe comanda. Laptopul trebuie adus la sediu pentru a face comanda. Preturi intre 200-450 depinde de model.

Schimbare / înlocuire baterie laptop in Brasov

Schimbare sau inlocuire baterie laptop in Brasov la preturi avantajoase.Preturi intre 200 – 450 depinde de model. Bateria se aduce pe comanda. Laptopul trebuie adus la sediu pentru a face comanda. Durata schimbare 1-2 zile.

Clonare Windows 10 pe SSD

Clonare hard disk cu Windows 10 pe SSD. Mutare Windows pe SSD. Daca vrei sa muti toate datele de pe hardul vechi pe noul SSD fara sa reinstalezi Windows-ul si toate programele sau jocurile atunci alege serviciul de clonare a hardului. Pret: 150-250. Durata: 2-4 ore. Programeaza aici vizita in service.

Instalare Windows 11 fara tpm 2.0

Windows 11 se poate instala in service fara tpm 2.0 pe orice laptop sau calculator.Totusi este recomandat ca sistemul sa aiba minim 4GB RAM si SSD. Vezi Upgrade SSDVa rugam sa ne contactati pentru instalarea de Windows 11.Pret instalare Windows 11

Instalare Windows 11 in Brasov

Instalare Windows 11 rapida cu drivere, pachetul Office 2019, Chrome, Firefox, PDF reader, setari de optimizare si Antivirus.Durata: 30-60 minute. Pret: de la 100 ron.Instalare Windows 11 fara tpm 2.0

Service Laptop Brasov

Cauti un Service Laptop in Brasov? SYSNET Computers Brasov ofera servicii de servisare laptopuri in Brasov si imprejurimi. Ne poti contacta pentru upgrade ssd, schimbare display, schimbare tastatura, instalare Windows, schimbare mufe, curatare laptop de praf, schimbare pasta termo si altele.

Servicii IT in Brasov cu plata prin Revolut, Bitcoin, Paypal

Instalare Windows, Schimbare Display, Curatare Laptop de praf, Upgrade SSD, Reparatii Calculatoare, toate serviciile IT se pot achita si cu Revolut, Bitcoin sau Paypal.

Instalare FreeDOS pe laptop in Brasov

Trebuie sa returnezi un laptop cu FreeDOS dar deja ai pus Windows pe el? Noi putem sterge Windows-ul si instala FreeDOS pe laptop asa cum era original. Te asteptam in service pentru instalarea FreeDOS.

Curatare Laptop – Pret curatare laptop – Schimbare pasta termo

O data la doi ani este nevoie de o curatare de praf a laptopului, curatarea coolerului, curatarea radiatorului, si schimbarea pastei termoconductoare pentru a preveni defectiuni majore cum ar fi defectarea placii de baza sau chiar a procesorului, si a elimina eventuale probleme ca supraincalzirea sau inchiderea repetata in timpul functionarii. Curatare laptopuri in Brasov,…
Citește mai mult