Service Laptop Brasov

Clonare Windows 10 pe SSD

Clonare hard disk cu Windows 10 pe SSD. Mutare Windows pe SSD. Daca vrei sa muti toate datele de pe hardul vechi pe noul SSD fara sa reinstalezi Windows-ul si toate programele sau jocurile atunci alege serviciul de clonare a hardului. Pret: 150-250. Durata: 2-4 ore. Programeaza aici vizita in service.

Instalare Windows 11 fara tpm 2.0

Windows 11 se poate instala in service fara tpm 2.0 pe orice laptop sau calculator.Totusi este recomandat ca sistemul sa aiba minim 4GB RAM si SSD. Vezi Upgrade SSDVa rugam sa ne contactati pentru instalarea de Windows 11.Pret instalare Windows 11

Instalare Windows 11 in Brasov

Instalare Windows 11 rapida cu drivere, pachetul Office 2019, Chrome, Firefox, PDF reader, setari de optimizare si Antivirus.Durata: 30-60 minute. Pret: de la 100 ron.Instalare Windows 11 fara tpm 2.0

Service Laptop Brasov

Cauti un Service Laptop in Brasov? SYSNET Computers Brasov ofera servicii de servisare laptopuri in Brasov si imprejurimi. Ne poti contacta pentru upgrade ssd, schimbare display, schimbare tastatura, instalare Windows, schimbare mufe, curatare laptop de praf, schimbare pasta termo si altele.

Servicii IT in Brasov cu plata prin Revolut, Bitcoin, Paypal

Instalare Windows, Schimbare Display, Curatare Laptop de praf, Upgrade SSD, Reparatii Calculatoare, toate serviciile IT se pot achita si cu Revolut, Bitcoin sau Paypal.

Instalare FreeDOS pe laptop in Brasov

Trebuie sa returnezi un laptop cu FreeDOS dar deja ai pus Windows pe el? Noi putem sterge Windows-ul si instala FreeDOS pe laptop asa cum era original. Te asteptam in service pentru instalarea FreeDOS.

Curatare Laptop – Pret curatare laptop – Schimbare pasta termo

O data la doi ani este nevoie de o curatare de praf a laptopului, curatarea coolerului, curatarea radiatorului, si schimbarea pastei termoconductoare pentru a preveni defectiuni majore cum ar fi defectarea placii de baza sau chiar a procesorului, si a elimina eventuale probleme ca supraincalzirea sau inchiderea repetata in timpul functionarii. Curatare laptopuri in Brasov,…
Citește mai mult

Service Laptop Brasov – Reparatii Laptopuri Brasov

Efectuam reparatii de laptopuri in Brasov la preturi accesibile. Schimbare display, tastatura Upgrade SSD RAM HDD Schimbare carcasa laptop, balamale, capac display Curatare laptop de praf, schimbare pasta termo Schimbare placa de baza laptop Instalare SSD si caddy pe laptop Schimbare conector alimentare, USB, Audio

Curatare de praf console XBOX si Playstation

Oferim servicii de curatare de praf console de jocuri Xbox si Playstation, schimbare pasta termo, inlocuire componente defecte, schimbare hdd, ventilator, resoftare. Pret curatare consola cu schimbare pasta termo (se foloseste pasta de gaming): 150 RON. Durata: 1-2 ore. Ridicare in aceeasi zi.

Instalare Windows Brasov

Instalare Windows in Brasov. Instalare Windows 10 cu toate driverele, pachetul Office, Chrome, Firefox, PDF Reader si Antivirus. Instalare Windows 11 cu drivere, Office 2019, programe si AntivirusDurata: 30 min. Pret: 100 ron.