Instalare Windows

Instalare SSD pe laptop în Brașov

Instalare SSD pe laptop, upgrade HDD SSD in Brasov. Preturi intre 200-450 cu manopera inclusa. Zilnic pe stoc SSD M2 SATA / SSD M2 PCIE NVME / SSD SATA.Durata instalare ssd: 1-2 ore.

Clonare Windows 10 pe SSD

Clonare hard disk cu Windows 10 pe SSD. Mutare Windows pe SSD. Daca vrei sa muti toate datele de pe hardul vechi pe noul SSD fara sa reinstalezi Windows-ul si toate programele sau jocurile atunci alege serviciul de clonare a hardului. Pret: 150-250. Durata: 2-4 ore. Programeaza aici vizita in service.

Instalare programe Microsoft Office, Antivirus, Photoshop, Autocad, Pdf Reader, Media Player

Instalare programe utilitare, instalare Microsoft Office, Antivirus, PDF Reader, Autocad, Adobe Photoshop, Premiere, DVD Burner, Media Player si altele Preturi de la 50 RON

Licență Windows 10 Home / Pro – Cheie activare digitală

Cheie activare Windows 10 / Windows 11. Preturi de la 50 RON. Activare instanta si permanenta. Pret instalare Windows + licenta: 150 RON Activarea se face doar la instalarea curată în service.

Instalare Windows 11 fara tpm 2.0

Windows 11 se poate instala in service fara tpm 2.0 pe orice laptop sau calculator.Totusi este recomandat ca sistemul sa aiba minim 4GB RAM si SSD. Vezi Upgrade SSDVa rugam sa ne contactati pentru instalarea de Windows 11.Pret instalare Windows 11

Instalare Windows 11 in Brasov

Instalare Windows 11 rapida cu drivere, pachetul Office 2019, Chrome, Firefox, PDF reader, setari de optimizare si Antivirus.Durata: 30-60 minute. Pret: de la 100 ron.Instalare Windows 11 fara tpm 2.0

Windows 10 preț

Windows 10 preț instalare cu pachetul Office, Chrome, Firefox, PDF Reader, VLC, Antivirus: 100 ron. Durata 1 ora. Va rugam sa ne contactati pentru programarea vizitei la sediu pe str Grivitei 22.

Servicii IT in Brasov cu plata prin Revolut, Bitcoin, Paypal

Instalare Windows, Schimbare Display, Curatare Laptop de praf, Upgrade SSD, Reparatii Calculatoare, toate serviciile IT se pot achita si cu Revolut, Bitcoin sau Paypal.

Instalare Windows pe Macbook Pro

Instalare Windows 10 pe Macbook Pro cu toate driverele incluse.

Instalare Windows pe SSD / M2 in Brasov

Daca doresti o imbunatatire a performantelor sistemului tau, iti recomandam sa achizitionezi un SSD. Te asteptam in service pentru montarea SSD-ului si instalarea Windows.