Galaxy Note20+ ar putea fi livrat cu un procesor nou, conform GeekBench (Telefoane mobile)

Galaxy Note20+ ar putea fi livrat cu un procesor nou, conform GeekBench (Telefoane mobile)

Samsung abia a lansat pe piaţă seria Galaxy S20, însă industria de smartphone-uri nu stă niciodată pe loc. Deja au apărut teste în baza de date Geekbench cu un nou model Samsung echipat cu hardware de top, iar numele său de cod „SM-N986U” sugerează că este vorba despre un nou model din gama Note, probabil chiar un dispozitiv Galaxy Note 20, care va fi lansat cel mai probabil spre sfârşitul verii. Această listare dezvăluie şi câteva informaţii mai interesante despre hardware-ul pe care telefonul îl va integra.

Galaxy S20 este livrat în două variante: cu procesor Snapdragon 865 în SUA şi alte câteva regiuni şi în variantă Exynos în restul lumii. Şi modelul Galaxy Note20 testat pe GeekBench este listat tot cu varianta Snapdagon 865, cu numele de cod „kona”, însă frecvenţa la care acesta rulează sugerează că cei de la Qualcomm pregătesc lansarea unei revizii hardware, mai puternice, aşa cum au făcut şi anul trecut cu Snapdragon 855.

Conform listării de pe GeekBench, Galaxy Note20+ ar putea fi livrat într-o configuraţie de bază cu Snapdragon 865+ care ajunge până la 3.09 GHz, faţă de 2,84 GHz pe modelul 865 standard, 8 GB memorie RAM şi modem 5G. Acesta ar putea fi livrat şi într-o variantă cu 12 GB RAM, asemeni modelelor S20, în timp ce varianta Note20 Ultra ar putea avea până la 16 GB RAM.

The Galaxy Note20 + will use the Snapdragon 865+ processor. Why do you say this? Because from the Geekbench results, we found that the processor's large core frequency is as high as 3.09GHz, and the 865 frequency is 2.84GHz, so we have reasons to think that it is 865+ . pic.twitter.com/I9bU87RPRD

— Ice universe (@UniverseIce) April 2, 2020

Scorul obţinut de telefon în GeekBench este acum mai puţin important, întrucât rulează o versiune nefinisată de software, cât şi hardware care încă nu a fost nici măcar anunţat oficial. Astfel, cele 985 puncte în single-core şi 3.220 puncte în multi-core ar putea să crească odată cu optimizările hardware şi software care vor avea cu siguranţă prioritate în următoarele câteva luni.

Seria Galaxy Note20 este aşteptată pentru anunţ cândva în luna august.

Citeşte şi: Galaxy Note20: primele detalii despre ecranul următorului telefon de top de la Samsung

Citeşte şi: O aplicaţie poate reduce consumul de baterie pe Galaxy S20, activând o funcţie pe care Samsung a ascuns-o

Citeşte şi: Vânzările de Galaxy S20 sunt cu 40% mai slabe decât cele ale seriei Galaxy S10

(…)

Cuvinte cheie: samsung, galaxy note20+, snapdragon 865+

Subiecte asemănătoare:
» O aplicaţie poate reduce consumul de baterie pe Galaxy S20, activând o funcţie pe care Samsung a ascuns-o
» Samsung Display anunţă că va înceta să mai fabrice ecrane LCD la fabrica din Coreea de Sud, concentrează resursele pe tehnologia OLED
» Galaxy M11, dezvăluit oficial cu sistem triple-camera şi display Infinity-O
» Primele imagini care ne arată cum ar putea arăta Galaxy Fold 2 de la Samsung
» Samsung pregăteşte Galaxy Tab S6 Lite, o versiune mult mai ieftină a seriei Tab S6 prezentată vara anului trecut

Articol original – Galaxy Note20+ ar putea fi livrat cu un procesor nou, conform GeekBench, de pe site-ul go4it.ro