Seria OnePlus 8 are acum o dată de lansare. Vine mai repede decât ne aşteptam (Telefoane mobile)

Seria OnePlus 8 are acum o dată de lansare. Vine mai repede decât ne aşteptam (Telefoane mobile)

OnePlus a început în mod oficial să vorbească despre noua gneraţie OnePlus 8. Compania a dezvăluit că peste două săptămâni va ţine un eveniment online de prezentare, unde vor fi oferite detaliile complete despre OnePlus 8, OnePlus 8 Pro şi probabil modelul OnePlus 8 Lite, care s-ar putea numi OnePlus 8 Z sau simplu OnePlus Z. Acesta ar fi primul model alternativ seriei principale după varianta OnePlus X de acum câţiva ani.

Evenimentul de prezentare OnePlus 8 va avea loc pe data de 14 aprilie. Imaginea care anunţă evenimentul foloseşte noul logo OnePlus actualizat, cât şi un nou motto pentru această serie, diferit de „Never Settle”: „Lead with Speed”. Viteza a fost un punct important de discuţie pentru OnePlus în pe ultimele câteva generaţii de smartphone-uri, pornind de la viteza sistemului de operare cu modelele OnePlus 6 şi continuând apoi cu viteza ecranului pe generaţiile 7 şi 7T.

În cazul lui OnePlus 8 Pro, compania chineză va folosi un panou OLED de 120 Hz, probabil mai performant şi decât cel de pe Galaxy S20, deja fiind disponibile ecrane la frecvenţă înaltă care pot afişa şi rezoluţia QHD+ în acelaşi timp. Pentru modelul OnePlus 8, zvonurile afirmă că producătorul va continua să folosească un panou de 90 Hz, la fel ca în cazul generaţiei OnePlus 7T.

Singura enigmă rămâne OnePlus Z, care ar putea fi un model „de medie”, echipat cu un chipset MediaTek Dimmensity 1000, un ecran la 90 Hz şi un preţ mai mic, conform informaţiilor disponibile pe internet. Nici măcar nu este clar dacă compania va lansa acest model acum, sau îl va păstra pentru mai târziu.

De altfel, preţurile noilor OnePlus 8 sunt aşteptate să crească, întrucât telefoanele vor folosi procesoare Snapdragon 865, care sunt livrate exclusiv alături de modem-uri 5G de către Qualcomm. Astfel, acestea vor integra antene în plus, care cresc considerabil preţul acestor dispozitive. Este posibil ca modelul OnePlus Z să rămână în ofertă la un preţ apropiat de cel la care dispozitivele OnePlus erau lansate în trecut.

Citeşte şi: OnePlus 8 şi 8 Pro: specificaţii hardware aproape complete înainte de iminenta lansare

Citeşte şi: OnePlus 7T Pro a fost desemnat „telefonul anului” de către GSMA, organizatorul MWC

Citeşte şi: Telefoanele OnePlus primesc una dintre noile funcţii Google Assistant

(…)

Cuvinte cheie: oneplus 8, smartphone, android, oxygen os, oneplus 8 pro,

Subiecte asemănătoare:
» Huawei P40 Pro intră pe primul loc în clasamentul DxOMark la două categorii: cameră principală şi selfie
» Honor 30S, anunţat oficial. Huawei aduce pe piaţă un mid-range premium cu 5G şi sistem quad-camera
» Aplicaţii iOS şi Android pe care trebuie să le ai în telefon neapărat în 2020
» Alternativa la BlackBerry: Astro Slide de la Planet Computers, un nou smartphone cu Android şi tastatură fizică
» LG G9 ThinQ ar putea fi anulat. Compania va încerca să se întoarcă la brandul Chocolate

Articol original – Seria OnePlus 8 are acum o dată de lansare. Vine mai repede decât ne aşteptam, de pe site-ul go4it.ro