Schimbare lichid watercooling

Daca coolerul pe lichid nu mai raceste cum trebuie procesorul iti recomandam o curatare a pompei AIO si inlocuire de lichid watercooling din pompa cooler procesor + schimbare pasta termo.Pret 150 ron. Te asteptam la sediu pe Grivitei 22, Brasov. Nu uita sa ne contactezi pentru a obtine o programare.

Instalare SSD pe laptop în Brașov

Instalare SSD pe laptop, upgrade HDD SSD in Brasov. Preturi intre 200-450 cu manopera inclusa. Zilnic pe stoc SSD M2 SATA / SSD M2 PCIE NVME / SSD SATA.Durata instalare ssd: 1-2 ore.

Schimbare / înlocuire tastatură laptop în Brașov

Schimbare tastatură laptop în Brașov. Preturi accesibile. Durata schimbare 1-2 zile. Tastatura se aduce pe comanda. Laptopul trebuie adus la sediu pentru a face comanda. Preturi intre 200-450 depinde de model.

Schimbare / înlocuire baterie laptop in Brasov

Schimbare sau inlocuire baterie laptop in Brasov la preturi avantajoase.Preturi intre 200 – 450 depinde de model. Bateria se aduce pe comanda. Laptopul trebuie adus la sediu pentru a face comanda. Durata schimbare 1-2 zile.

Clonare Windows 10 pe SSD

Clonare hard disk cu Windows 10 pe SSD. Mutare Windows pe SSD. Daca vrei sa muti toate datele de pe hardul vechi pe noul SSD fara sa reinstalezi Windows-ul si toate programele sau jocurile atunci alege serviciul de clonare a hardului. Pret: 150-250. Durata: 2-4 ore. Programeaza aici vizita in service.

Asamblare PC Gaming – Montare componente PC

Serviciu profesional de asamblare PC Gaming disponibil in Brasov si imprejurimi.Transfer componente din carcasa veche.Cable management.Instalare Windows.Update Bios. Testare componente, teste stress, optimizare air flow.Se foloseste pasta termo de gaming.Durata asamblare PC: 4-24 ore.Preturi de la 250 RON

Instalare programe Microsoft Office, Antivirus, Photoshop, Autocad, Pdf Reader, Media Player

Instalare programe utilitare, instalare Microsoft Office, Antivirus, PDF Reader, Autocad, Adobe Photoshop, Premiere, DVD Burner, Media Player si altele Preturi de la 50 RON

Licență Windows 10 Home / Pro – Cheie activare digitală

Cheie activare Windows 10 / Windows 11. Preturi de la 50 RON. Activare instanta si permanenta. Pret instalare Windows + licenta: 150 RON Activarea se face doar la instalarea curată în service.

Schimbare mufa HDMI consola PS4

Schimbare mufa HDMI consola PS4 Pret: 200 ron – include curatare de praf si schimbare pasta termo.

Instalare Windows 11 fara tpm 2.0

Windows 11 se poate instala in service fara tpm 2.0 pe orice laptop sau calculator.Totusi este recomandat ca sistemul sa aiba minim 4GB RAM si SSD. Vezi Upgrade SSDVa rugam sa ne contactati pentru instalarea de Windows 11.Pret instalare Windows 11