Instalare Windows

Instalare Windows 11 fara tpm 2.0

Windows 11 se poate instala in service fara tpm 2.0 pe orice laptop sau calculator.Totusi este recomandat ca sistemul sa aiba minim 4GB RAM si SSD. Vezi Upgrade SSDVa rugam sa ne contactati pentru instalarea de Windows 11.Pret instalare Windows 11

Instalare Windows 11 in Brasov

Instalare Windows 11 rapida cu drivere, pachetul Office 2019, Chrome, Firefox, PDF reader, setari de optimizare si Antivirus.Durata: 30-60 minute. Pret: de la 100 ron.Instalare Windows 11 fara tpm 2.0

Windows 10 preț

Windows 10 preț instalare cu pachetul Office, Chrome, Firefox, PDF Reader, VLC, Antivirus: 100 ron. Durata 1 ora. Va rugam sa ne contactati pentru programarea vizitei la sediu pe str Grivitei 22.

Instalare Windows pe Macbook Pro

Instalare Windows 10 pe Macbook Pro cu toate driverele incluse.

Service Laptop Brasov – Reparatii Laptopuri Brasov

Efectuam reparatii de laptopuri in Brasov la preturi accesibile. Schimbare display, tastatura Upgrade SSD RAM HDD Schimbare carcasa laptop, balamale, capac display Curatare laptop de praf, schimbare pasta termo Schimbare placa de baza laptop Instalare SSD si caddy pe laptop Schimbare conector alimentare, USB, Audio

Instalare Windows pe SSD / M2 in Brasov

Daca doresti o imbunatatire a performantelor sistemului tau, iti recomandam sa achizitionezi un SSD. Te asteptam in service pentru montarea SSD-ului si instalarea Windows.

Instalare Windows pe laptop nou

Ai cumparat un laptop nou cu linux sau freedos? Te asteptam in service pentru a instala un sistem de operare Windows 10. Majoritatea laptop-urilor noi sunt facute pentru a rula Windows 10.

Instalare Windows Brasov

Instalare Windows in Brasov. Instalare Windows 10 cu toate driverele, pachetul Office, Chrome, Firefox, PDF Reader si Antivirus. Instalare Windows 11 cu drivere, Office 2019, programe si AntivirusDurata: 30 min. Pret: 100 ron.

Instalare Windows 10 rapidă

Instalarea de Windows 10 contine toate driverele, pachetul office, Chrome, Firefox, Antivirus, PDF reader si alte programe. Pret: 100 ron. Durata: 30-60 min.

Instalare Windows 10 pret

Instalam Windows 10 original, Home sau Professional, incepand de la 70 de ron. Instalarea dureaza 30-60 min, contine toate driverele placii de baza. Pentru a mentine functionarea optima a sistemului, si a beneficia de ultimele update-uri recomandam reinstalarea sistemului de operare in fiecare an.